Изпращане на запитване за Електромери iEM3000Тестел Инженеринг
Тестел Инженеринг
english

Електромери

Електромери iEM3000Попитай за този продукт
Acti 9 iEM3000 предлага мулти-тарифен енергиен мониторинг за да разберете по-добре начинът, по който Вашите сгради консумират електрическата енергия

Schneider Electric представя серията Acti 9 iEM3000, трифазни електромери за монтаж на DIN релса, идеални за разделно отчитане и разпределение на разходите. Мерителите са напълно съвместим с всички продукти от гамата Acti 9 - пето поколение модулни системи на Schneider Electric за крайно електроразпределение. Те могат да се използват както за стандартни киловат-метри за най-разпространените приложения, така и за прости приложения за мрежов мониторинг. Проектирана да бъде лесна, надеждна и ефективна за използване, серия Acti 9 iEM3000 прави енергийна ефективност по-достъпна за мултифункционални и промишлени сгради.

Acti 9 iEM3000 е многофунционална продуктова серия, която включва мерители както за директно свързване, така и с токов трансформатор, базови мерители за ръчно отчитане, MID сертифицирани мерители с импулсни изходи и мулти-тарифни мерители с цифрови входове, цифрови изходи и комуникации. По този начин потребителите могат да разделят и отчитат консумацията. Мерителите iEM3000 имат унифициран дизайн с продуктите от гамата Acti 9. Това пести време за монтаж, разходи и пространство в таблата. Разделеното сързване на захранващите и комуникационните връзки повишава безопасността и прави окабеляването лесно за инсталатора.


Изтегли допълнителна информация